Avantajele spalatoriilor SELF Service

Sistemul CREASOFT prezinta urmatoarele avantaje fata de cele existente pe piata in acest moment.

  •  Este prevazut cu sisteme de incasare de cash: banknote de 1,5 si 10 lei, monede de 50 bani, card bancar, chiar si plati contactless prin RFID card  reader.  Clientulului  ii  este  restituit  restul la  sfarsit,  daca  nu a cosnumat toti banii introdusi in incasatoare.
  •  La spalarea cu detergent sau ceara, debitul scade automat si spalarea este mai eficienta si mai ieftina decat la orice alta solutie de pe piata. Debitul scade la 6 litri/minut, fata de 11 sau 12 litri/minut cat este configurat la clatirea cu apa. Implicit mai putin detergent/ceara….
  •  Vendomatul este echipat optional cu sistem de monitorizare de la distanta prin GSM. Proprietarul este informat in timp real de sumele incasate, numarul de spalari si tipul acestora, stocurile privind detergentii, daca exista probleme tehnice sau automatul este nefunctional, temperatura in interior, temperatura in exterior.
  •  Din interfata web usor de utilizat si intuitiva, proprietarul poate trimite diverse comenzi de la distanta catre vendomat. Acesta poate fi oprit si golit  de  apa  in  caz  de  frig  extrem  sau  catastrofe  naturale  pentru  a elimina riscul de defectiune sau accidentare, poate fi oprit/pornit, etc
  •  Se pot configura preturi/minut DIFERITE pentru fiecare tip de spalare. Concret, spalarea cu apa va avea alt pret decat spalarea cu detergent sau ceara. Se pot defini preturi diferite in anumite intervale orare. De exemplu, in intervalul 22:00 – 06:00 puteti acorda discount de 20-30%
  •  In interior, instalatia electrica si sanitara este pregatita sa se adauge sau sa se scoata cu usurinta oricare din optionale: dedurizare - pentru eliminarea petelor albe de calcar de pe masini, osmoza - pentru eliminarea petelor mici gri de la sarurile minerale, pompa de dozare de ceara - pentru uscare rapida a masinilor fara sa ramana urme de picaturi, etc

Statia de spalare include mai multe sisteme interconectate din care fac parte:

Sistemul de filtrare al apei pentru spalare:

1. Filtrare grosiera si medie pentru a indeparta materiile minerale din apa (nisip, pietris), materie vegetala si alte impuritati mecanice care pot ajunge in sistemul de alimentare cu apa.

2. Statie dedurizare pentru eliminarea sarurilor minerale de Calciu si Magneziu. Acestea sunt principalii factori responsabili de formarea crustelor si reducerea debitului apei. Depunerile de calcar provocate de apa dura vor deteriora in timp instalatia de apa. Indepartand sedimentele si impurititatile din apa, la finalul procesului de spalare pe masina nu vor mai ramane petele caracteristice, albe si mari, care determina un aspect neplacut masinii.

3. Sistem de Osmoza inversa care utilizeaza membrane semi-permeabile pentru a indeparta pana la 99,7% din elementele dizolvate in apa. Se obtine astfel o apa pura de inalta calitate, fara impuritati, bacterii sau virusuri. Dupa spalare cu apa purificata, pe masina nu vor mai ramane pete mici de culoare gri-negru.

Sistemul de spalare include:

1.  Pistol  si  lance  spalare  pentru  aparatele  de  inalta  presiune  cu  extensie  lance  de  70cm. Presiune  de lucru  max 250bar. Lancea este prevazuta cu diuza de inox  pentru pulverizare solutie de detergent si apa. Pentru a evita problemele cauzate de inghet pe timpul iernii, lancea este prevazuta cu supapa weep, ce permite pierderea controlata a unei cantitati mici de apa, de
1l/min.

2. Pompa de presiune care asigura un debit de 11-12l/min si opereaza la o presiune de 100-110 bari.
 
3. Pompa detergent si pompa ceara - presiune maxima 10 bari. Se utilizeaza o pompa de

dozare analogica cu debit constant, care este reglabil manual printr-un buton montat pe panoul frontal. Nu recomandam sa umblati insa la configurari, veti primi totul configurat pentru o dozare optima.

     - Bloc automatizari electrice;

     - Bloc sisteme de plata;

     - Interfata locala cu clientul;

     - Interfata web de monitorizare si control de la distanta;

avantaje

Dimensiuni stelaj metalic:

- inaltime = 200 cm;

- lungime = 170 cm;

- adancime = 60 cm

Legenda:

SP        -           Tablou electric cu sisteme de plata si butoane clienti

RO       -           Rezervor deschis apa osmozata

PO       -           Panou Instalatie de producere a apei osmozate (filtru, pompa, regulator)

MBO   -           Cilindru cu Membrana Osmotica

MP       -           Motor Pompa

P1        -           Pompa Spalare

P2        -           Pompa Detergent

P3        -           Pompa Solutie Ceara

DD       -           Sistem Dedurizare

RS        -           Recipient sare pentru dedurizare

FBB      -           Filtru grosier BigBlue