Pret Spalatorie Auto-Self Service

O spalatorie auto autonoma de tip self service (clientul este cel care isi spala masina) pentru 1 boxa auto costa 4.988 euro + TVA in varianta de baza.

In acesti bani primiti:

- furtun de 10 m si lance cu doza optimizata pentru spalare atat cu apa cat si cu detergent si ceara, cu teaca de inox.

- automatizare pentru comutare pe modul "vara" sau "iarna" - in modul iarna apa circula permanent si curge 1 l/minut permanent prin lance, pentru a proteja la inghet

- motor si pompa profesionala de spalat de inalta presiune, rezistenta la solutiile chimice din detergent si ceara

- pompa dozare detergent

- instalatie de ventilatie si generare de caldura pe timp de iarna

- sistem de purjare manuala a instalatiei de apa in caz de lipsa de curent electric si temperaturi exterioare negative

- 5 butoane pentru operatii manuale: spalare cu detergent, clatire cu apa dedurizata, spalare cu apa cu ceara, clatire cu apa dedurizata si osmozata precum si un buton "Pauza" pentru a se putea intrerupe temporar spalarea in caz de nevoie .

- 2 butoane si automatizarea necesara pentru programe de spalat predefinite; se pot configura doua programe diferite, cu preturi predefinite si fazele de spalare predefinite. La folosirea unui program de spalare predefinit clientul doar tine lancea in mana si se succed consecutiv si automat fazele de spalare asa cum sunt configurate, inclusiv o pauza de minim 60 de secunde dupa spalarea cu detergent activ pentru a lasa timp detergentului sa actioneze. 

- proiect tehnic de realizare a boxei de spalat auto avizat de o firma de arhitectura si proiectare. Practic, odata cu vanzarea Vendomatului de spalare auto va furnizam si proiectul tehnic care contine pardoseala (are inclusa partea de instalatii si colectare a apelor dar si boxa din metal care protejeaza si delimiteaza zona de spalare). La cerere, va putem vinde si scheletul metalic al boxei de dimensiuni 6 x 5 m.

- dulapul de inox antivandal in care se afla toate componentele de baza, inclusiv tabloul electric, panou de comanda manuala, fitinguri, tevi de apa/canal si cabluri electrice. Toate traseele de conducte si cabluri sunt pre-configurate pentru o eventuala extindere cu oricare din optionale si permit instalarea imediata si foarte rapida a kiturilor optionale de mai jos

Optionale (preturi in Euro, fara TVA):

-Tub vertical pentru sustinere furtun de 4 m inaltime (tip girafa) - sau, puteti opta pentru o solutie eleganta prin care furtunul sa nu atinga masina spalata, adica un un brat rotativ de 2,5 metri MV - se adauga 227 euro

503

-POMPA CEARA

396

-Instalatie de DEDURIZARE (se elimina calcarul)

1,461

-Instalatie de OSMOZA(se elimina sarurile minerale)

2,709

-SEPARATOR HIDROCARBURI

609

-Sisteme de plata waterproof (incasator de bancnote, incasator monezi care poate acorda rest si incasator cashless de pe carduri RFID. Sistemul nostru permite si POS pentru incasarea de carduri bancare

1,000

-Telemetrie = sistem de monitorizare si control de la distanta prin GSM; include senzori de recunoastere probleme de presiune, diverse defectiuni inclusiv ale pompelor de dozaj detergent/ceara, de temperaturi exterioare si interioare, alarma antiefractie

300

Total echipament full option (fara TVA) =

11,966 euro

In cazul in care optati pentru instalarea telemetriei /solutiei de control si monitorizare de la distanta, se achita o licenta software de 10 euro/luna/statie de spalare. Primiti un user si o parola si va puteti conecta online printr-o interfata web prietenoasa la statia de spalare, verificati activitatea, incasarile si eventualele probleme tehnice, configurati de la distanta tarifele, etc

Echipamentul de spalat dezvoltat de Creative General Invest este de tip Vending Machine - "dulap tehnologic" mobil care permite incasarea automata de numerar si eliberarea automata de produse.

Din acest motiv, prezinta multiple avantaje fata de alte tipuri de spalatorii autonome de auto - self service , cel mai important avantaj fiind dat de faptul ca nu necesita autorizatie de constructie.

Echipamentul nostru se amplaseaza pe o platforma betonata, se leaga la curent electric si la apa, se realizeaza conectarea la canalizare, se instaleaza un separator de hidrocarburi (filtru decantor) si poate fi pornit imediat.

Statia noastra de spalare este mobila si independenta: daca locatia unde ati amplasat-o nu are vad bun, puteti sa o mutati cu usurinta in alta parte!

Daca folositi detergentul recomandat de noi si nu umblati la dozarile preconfigurate ale pompei dozatoare, spalarea care trece corect prin toate etapele (spalare cu detergent, clatire cu apa dedurizata, clatire cu apa cu ceara si clatire finala cu apa osmotizata) este perfecta si puteti sa plecati imediat cu masina spalata din locatia de spalare; autovehiculul spalat nu mai necesita sa fie stears cu carpa, nu raman pete chiar daca nu se stege cu carpa la sfarsit.

Nu avem in standard perie si nici nu dorim sa implementam acest accesoriu - riscul sa se zgarie masina de la nisipul acumulat pe perie de la spalari anterioare este foarte mare si clientii pot cere daune mari in cazul zgarierii vehiculului spalat. Din acest motiv, statia noastra de spalare a fost proiectata sa spele eficient folosind o singure lance si fara sa se atinga masina cu altceva decat cu ce curge prin lance: apa, apa cu detergent si respectiv apa cu ceara..