Despre Spalatorie

concept

Utilizarea unei spalatorii self service in care soferul isi spala singur masina poate economisi timp, bani si ofera rezultatul dorit. Exista persoane care prefera sa isi spele autovehiculele la domiciliu, dar confortul si usurinta unei autoserviri, la un cost relativ scazut, este foarte greu de invins.

Dar, principala problema care fac sa creasca exponential numarul spalatoriilor auto selfservice este lipsa de personal in spalatoriile clasice. Incepand cu anul 2016, furnizorii de componente si accesorii pentru spalatoriile auto au inceput sa vanda doar piese de schimb. Spalatoriile auto cu personal uman, desi maresc tarifele din ce in ce mai mult, nu au capacitate de spalare suficienta pentru vehiculele din Romania. Daca acum un an aceste spalatorii aveau in medie 5 angajati pentru fiecare spalatorie, in prezent isi desfasoara activitatea cu maxim 2 sau 3 angajati.

Spalatoriile cu personal uman vor pierde teren in favoarea celor cu autoservire in continuare, devenind astfel foarte rare si extrem de scumpe in urmatorii 2 ani.