Despre noi

Compania Creative Autocurat SRL este parte a grupului de firme CREASOFT - cel mai mare producator si furnizor roman de sisteme de telemetrie (monitorizare de la distanta de active prin GSM sau wireless.

Creasoft IT dezvolta sisteme (kit-uri) de Pontaj si/sau Control Acces, automatizari inovative de echipamente, etc folosind transmisia de date: atat prin GSM cat si prin WI-FI.

Din 2017 am dezvoltat un vendomat/ statie stand alone de spalare auto in regim de self wash, care spre deosebire de celelalte sistem de auto-spalare de pe piata permite plata cu numerar si/sau cu card bancar dar si tarife diferite pentru fiecare tip de spalare. Prespalarea cu apa poate fi mult mai ieftina decat curatarea vehiculului cu detergent si cu siguranta mult mai ieftina decat pulverizarea de ceara protectoare. In plus, statiile de spalare se configureaza astfel incat sa nu se poata "strica" reteta de spuma de spalare sau ceara, sa se autogoleasca instalatia in caz ca afara sunt temperaturi negative si se intrerupe alimentarea cu curent electric, etc.

A doua ramura importanta de activitate a companiei Creasoft IT demarata la sfarsitul anului 2013 este productia si furnizarea unei solutii inteligente pentru automate de produse de tip Vending Machine, table top, vitrine frigorifice, etc, solutie prin care clientii nostrii sa controleze de la distanta activitatea echipamentelor monitorizate: cate portii de produse se livreaza de catre distribuitoarele lor de produse, cand acestea intra intr-o stare de eroare (se estimeaza ca aparatele de tip vending machine NU functioneaza 30% din timpul total, din cauza ca sunt intr-o stare de eroare si proprietarul nu stie acest lucru) si cand au fost restaurate, cati bani trebuia sa depuna agentul colector de cash vs cat a depus, cand a ajuns stocul de produse la un nivel critic si trebuie refacuta aprovizionarea automatului de cafea, snack, sucuri, etc. Detalii despre monitorizarea de Vending Machine sunt prezentate pe larg in paginile site-ului www.sasgrup.ro.

Companiile din grupul nostru cu  peste 45 de angajati, carora li se alatura o retea formata din 100 de dealeri si montatori, a realizat in 2017 o cifra de afaceri de peste 2.000.000 Euro doar din vanzarea si implementarea de solutii profesionale  de monitorizare. 

Referinte despre noi si seriozitatea noastra puteti obtine fie de la clientii nostrii (contactati pe oricine din lista cu clientii nostri pentru a solicita referinte) fie de la partenerii nostri.