Despre noi

Compania Creative Autocurat SRL este parte a SAS Grup SRL- cel mai mare producator si furnizor roman de sisteme de telemetrie (monitorizare de la distanta de active prin GSM sau wireless).

Creative Autocurat SRL dezvolta Sisteme (kit) de Control Acces prin Card si automatizari inovative de echipamente, folosind transmisia de date, atat prin GSM cat si prin WI-FI.

Din 2017 am dezvoltat o statie stand alone de spalare auto in regim de self wash, care spre deosebire de celelalte sistem de aut-spalare de pe piata permite plata cu numerar si/sau cu card bancar dar si tarife diferite pentru fiecare tip de spalare. Prespalarea cu apa poate fi mult mai ieftina decat curatarea vehiculului cu detergent si cu siguranta mult mai ieftina decat pulverizarea de ceara protectoare. In plus, statiile de spalare se configureaza astfel incat sa nu se poata "strica" reteta de spuma de spalare sau ceara, sa se autogoleasca instalatia in caz ca afara sunt temperaturi negative si se intrerupe alimentarea cu curent electric, etc.

Firma mama - SAS GRUP SRL este lider in Romania pe piata sistemelor de monitorizare prin GPS a flotelor auto si a automatelor de produse (cafea, snacks, etc), datorita numarului mare de clienti si de vehicule si active monitorizate de la distanta comparativ cu orice alt furnizor de solutii similare. Monitorizarea de la distanta a vehiculelor, citirea datelor din calculatorul de bord si depistarea abaterilor dintre consumuri reale vs alimentari vs consumuri normate, depistarea distantelor efectuate in interes personal de soferi si verificarea traseelor efectuate de vehicule sunt doar o mica parte din cerintele clientilor care au achizitionat solutia noastra profesionala "la cheie" (dispozitiv electronic de monitorizare + software de monitorizare + servicii de stocare in cloud a datelor transmise de dispozitivele electronice instalate pe vehicule).

A doua ramura importanta de activitate a SAS GRUP demarata la sfarsitul anului 2013 este productia si furnizarea unei solutii inteligente pentru automate de produse de tip Vending Machine, table top, vitrine frigorifice, etc, solutie prin care clientii nostrii sa controleze de la distanta activitatea echipamentelor monitorizate: cate portii de produse se livreaza de catre distribuitoarele lor de produse, cand acestea intra intr-o stare de eroare (se estimeaza ca aparatele de tip vending machine NU functioneaza 30% din timpul total, din cauza ca sunt intr-o stare de eroare si proprietarul nu stie acest lucru) si cand au fost restaurate, cati bani trebuia sa depuna agentul colector de cash vs cat a depus, cand a ajuns stocul de produse la un nivel critic si trebuie refacuta aprovizionarea automatului de cafea, snack, sucuri, etc. Detalii despre monitorizarea de Vending Machine sunt prezentate pe larg in paginile site-ului www.sasgrup.ro.

Compania noastra, compusa dintr-o echipa profesionista de peste 45 de oameni, carora li se alatura o retea formata din 100 de dealeri si montatori, a realizat in 2017 o cifra de afaceri de peste 2.000.000 Euro doar din vanzarea si implementarea de solutii profesionale  de monitorizare. Pana in prezent, compania mama S.A.S GRUP SRL a vandut si implementat in Romania sisteme de monitorizare/ telemetrie la peste 5000 de clienti (peste 100.000 de vehicule si active au fost dotate cu echipamente de monitorizare).

Referinte despre noi si seriozitatea noastra puteti obtine fie de la clientii nostrii (contactati pe oricine din lista cu clientii nostri pentru a solicita referinte) fie de la partenerii nostri (vezi aici scrisoarea de recomandare de la Orange, principalul nostru partener din Romania pentru solutii de localizare prin GPS).

O alta recomandare legata de seriozitatea si bonitatea noastra este primita de la Banca Transilvania si este disponibila aici.

Rezultate financiare auditate ale anului 2016 - depuse la ANAF