SISTEM DE SPALARE CU DETERGENT LICHID

Pompa dozatoare este analogica cu debit constant, gata reglata de noi. Recomandam sa nu umblati la configurarile din fabrica, dar daca totusi doriti, acestea se pot schimba manual utilizan un potentiometru montat pe panoul frontal al pompei. Reglajul procentual al debitului din potentiometru se poate face in gama 0 - 100%.

Caracteristici tehnice

- Debit: 10 l/h

- Presiune maxima: pana la 10 bari

- Alimentare: 100 ÷ 240 Vac - 50/60 Hz

- Consum: 15W min – 26W max

- Pulsatii: pana la 300 pulsatii/minut

spalare detergent lichid

Racordare pompa detergent:
 
 

- Pompa de dozare absoarbe detergent lichid din rezervorul dedicat si il impinge catre dispozitivul de amestec (distribuitor cu 3 intrari si 1 iesire ¾”)

- In dispozitivul de amestec este furnizata apa dedurizata in cazul in care s-a instalat un sistem de dedurizare al apei prin intermediul robinetului
 
- Daca statia de spalare nu este prevazuta cu sistem de dedurizare al apei, atunci in dispozitivul de amestec este furnizata apa de la retea.

- In cadrul distribuitorului, detergentul lichid se combina cu apa (provenita de la reteaua de alimentare cu apa, sau de la sistemul de dedurizate) si solutia obtinuta (spuma activa) este furnizata catre pompa de inalta presiune de 120bari, rezistenta la contact cu substante chimice (PM1 – vezi fig.1).